Barion Pixel

Rólam

Gionné Kertész Julianna vagyok.

Több mint húsz éve dolgozom pedagógusként, ebből 15 éve fejlesztőpedagógusként segítem a tanulási nehézséggel küzdő gyermekek előrehaladását. Eddigi pályafutásom során 5 éves kortól gimnáziumig foglalkoztam diákokkal. Jelenleg nagycsoporttól 6. osztályig vannak tanítványaim. Egyéni, kiscsoportos és online órákat is tartok.

Úgy gondolom, hogy a tanulás, az új dolgok megismerése minden ember életében nagyon fontos, nemcsak gyermek- és fiatalkorban, hanem akár életünk végéig! Ezáltal kompetensnek érezhetjük magunkat a minket körülvevő világ változásai közepette is. Szeretném, ha tanítványaim számára megmutathatnám és elérhetővé tehetném a tanulás szép oldalait!

Ezt nem csak vallom, hanem saját magamon is alkalmazom: Fejlesztő-differenciáló szakterületen szakvizsgáztam, később újabb szakképzettségként Fejlesztőpedagógus diplomát szereztem, valamint sikeres, Pedagógus II. minősítésen bizonyítottam elhivatottságomat.

„Ha egy gyerek nem tud úgy tanulni, ahogy tanítjuk, akkor úgy kell tanítanunk, ahogy ő tanulni tud.”

Ignacio Estrada

Saját szakmai fejlődésem érdekében rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, hogy minél szakszerűbben és személyre szabottabban tudjak segíteni a rám bízott gyerekeknek. Többek között az alábbi témákban sajátítottam el ismereteket:

Belső indíttatásra kezdtem el dolgozni egy saját olvasásfejlesztő kiadványon, melyet a Műszaki Tankönyvkiadó vett gondozásába. Betűszelídítő címmel már több kötet is megjelent az olvasási problémák megelőzésére vagy a már kialakult nehézség mérséklésére. Erről az alábbiakban tájékozódhatsz:

Mivel a hivatásom egyben a hobbim is, ezért sok időt töltök azzal, hogy új, kreatív feladatokat és játékokat találjak ki, hogy ezáltal is hatékonyabb lehessen a munkám, valamint, hogy a gyerekek tanulási motivációját is fenn tudjam tartani.

A csaladinet.hu 2017-ben meghirdetett, Keressük a legkreatívabb magyar gyermeknevelő szakembereket! pályázatára beküldött és díjazott cikkemet itt olvashatjátok: 
https://www.csaladinet.hu/hirek/gyerekneveles/gyerekek_fejlodese/25276/a_fejlesztes_nem_(csak)_penzkerdes

Az Iskolásnak lenni jó oldal ötlete a COVID miatti bezárás alatt vetődött fel bennem. Szerettem volna többekhez eljuttatni az általam készített feladatokat, hogy támogassam a szülők és pedagógustársaim munkáját.

További ötletekért látogasd meg a https://www.facebook.com/iskolasnaklennijo oldalamat is!

Remélem, kedves olvasó, Te is találsz a feltöltött anyagok között számodra értékeset, hasznosat!